Contactgegevens
Nederlands | English |
flag
Start Uw Organisatie Nu Bezoek mijn ACN Online Shop
ajax

De ACN Opportunity

Heeft u er genoeg van om tijd in te ruilen voor geld en andermans dromen te verwezenlijken? Ontdek de ACN Opportunity! Dan kunt u uw eigen baas zijn en uw eigen uren bepalen, terwijl u een lucratief, blijvend inkomen verdient telkens wanneer uw klanten hun rekening betalen.

Met ACN heeft u de flexibiliteit en vrijheid om uw eigen baas te zijn en uw eigen toekomst zeker te stellen!

Het creëren van een betere levensstijl...

was nog nooit zo eenvoudig!

 • Bied uw vrienden en familie simpelweg de kans om de producten van ACN te proberen – diensten die men iedere dag nodig heeft en gebruikt.
 • Telkens wanneer zij hun maandelijkse rekening betalen, krijgt u uitbetaald. Dat is de kracht van een blijvend inkomen!
 • Nodig anderen uit om deel uit te maken van deze fantastische opportunity. Niet alleen zult u commissie verdienen over úw klanten, maar ook over hun klanten!

Directe verkoop

ACN maakt gebruik van een van de oudste en meest betrouwbare bedrijfsmodellen... directe verkoop. Als trots bestuurslid van de Vereniging voor Directe Verkoop maakt ACN het mogelijk voor Onafhankelijke Vertegenwoordigers commissie te verdienen wanneer zij klanten werven. Wanneer anderen zich bij uw team aansluiten, ontvangt u ook commissie over hun klanten.

Voordelen van directe verkoop bij ACN:

 • Flexibiliteit: bepaal uw eigen uren
 • Lage kosten vooraf: geen overhead- of inventariskosten
 • Producten: diensten die men nodig heeft en gebruikt
 • Teamomgeving: u boekt succes als anderen dat doen
 

ACN Online Shop
Hoge bandbreedte

Producten en diensten van ACN
Hoge bandbreedte

Ervaar de opwinding
Hoge bandbreedte

ACN biedt een zakelijke mogelijkheid om uw eigen organisatie te starten, maar u staat er niet alleen voor... u kunt eindelijk verdienen wat u waard bent... u kunt werken wanneer u wilt... u heeft de vrijheid om te genieten van uw leven... en het ondersteuningssysteem maakt het allemaal mogelijk.

 

 • ACN, ‘s werelds grootste directe verkoper van telecommunicatie, energie en andere essentiële diensten die men iedere dag nodig heeft en gebruikt.
 • ACN is actief in ruim 20 landen op vier continenten
 •  


ACN is opgericht door vier ondernemers met een gedeelde visie die is gebaseerd op een gecombineerde levenslange ervaring met directe verkoop. Deze visie zet vandaag de dag de toon in de industrie voor directe verkoop.

Greg Provenzano photo

Greg Provenzano

President en medeoprichter

Greg Provenzano is een geboren ondernemer en al sinds 1984 zeer succesvol in zaken en op het gebied van netwerkmarketing. Momenteel is hij de president van ACN en werkt hij samen met de andere medeoprichters om de algemene richting en visie van het bedrijf te bepalen. Hij is niet alleen betrokken bij de directie van het bedrijf maar Greg was en is de motiverende factor van de distributeurs. Greg's persoonlijke aandacht voor het bedrijf en distributiekanaal is de reden voor het voortdurende succes. Samen met de andere oprichters, Robert Stevanovski, Mike Cupisz en Tony Cupisz, biedt Greg voortdurend leiderschap, motivatie en trainingen voor de duizenden vertegenwoordigers.

Greg Provenzano photo

Robert Stevanovski

Voorzitter en medeoprichter

Robert Stevanovski vond eind jaren tachtig zijn succes in de netwerkmarketingbranche. Hierdoor ontving hij de essentiële ervaring die nodig was om een van de drijvende krachten te worden achter de vorming van ACN. Momenteel werkt Robert nauw samen met de andere medeoprichters en speelt hij een cruciale rol in de dagelijkse werkzaamheden, vooral in de ontwikkeling van de producten en internationale uitbreiding van het bedrijf. Robert heeft vanaf het begin heel hard gewerkt en veel van zijn tijd en geld geïnvesteerd om ACN bekendheid te geven in deze zeer concurrerende branche. Robert neemt zichzelf en het bedrijf voortdurend onder de loep. Hij streeft er altijd naar zichzelf te verbeteren en spoort anderen aan hard te werken en hun best te doen succesvol te worden.

Greg Provenzano photo

Tony Cupisz

Vice-president en medeoprichter

Tony Cupisz werkt sinds 1986 in direct marketing en heeft zijn kennis en vaardigheden gebruikt om ACN te helpen oprichten. Vandaag de dag gebruikt hij zijn ruime ervaring met directe verkoop om nauw samen te werken met vertegenwoordigers en leert hij hen succes te boeken door zijn kennis en begrip van de branche met hen te delen. Tony reist intensief rond de wereld; hij besteedt enorm veel tijd aan belangrijke ACN leiders en aankomende leiders. Tevens geeft hij leiding aan alle marketing- en trainingprogramma's die ACN ontwikkelt.

Greg Provenzano photo

Mike Cupisz

Vice-president en medeoprichter

Mike Cupisz heeft diverse succesvolle bedrijven opgericht voordat ACN werd gesticht. De uitgebreide kennis en ervaring die hij hiermee opdeed, gebruikte hij om het bedrijf te helpen oprichten. Momenteel besteedt Mike veel tijd aan de internationale groei en uitbreiding van ACN, zoals in Europa, Azië, het Pacifisch gebied, Australië en Nieuw-Zeeland. Hij traint en ondersteunt vertegenwoordigers van ACN en verricht eveneens grondwerk voor de uitbreiding naar nieuwe landen. Voor veel van zijn werkzaamheden staat hij in direct contact met de Onafhankelijke Vertegenwoordigers van ACN. Zijn filosofie is: "Omdat er altijd behoefte zal zijn aan communicatie, zal er altijd een opportunity zijn met ACN."

Het verhaal vanACN

ACN is begonnen in 1993 met de directe verkoop van vaste telefonie. Sindsdien is ACN uitgegroeid tot grootste directe-verkoopbedrijf op het gebied van telecom en essentiële diensten in ruim 20 landen op vier continenten.

Hoewel er veel is veranderd in bijna twee decennia, zijn enkele dingen hetzelfde gebleven: ACN's onwankelbare toewijding aan integriteit, de unieke visie van de medeoprichters en de ongeëvenaarde zakelijke mogelijkheid van ACN.

Our Story Today

Visit ACN's social networking sites to explore the latest ACN happenings.

Integrity

ACN puts integrity at the forefront of every decision – big or small – to ensure we adhere to the highest ethical standard. Our track record of success is based on building our business the right way. ACN formed its Legal Advisory Committee to further its efforts to support our unfaltering commitment to integrity.

Timeline

Nearly two decades of innovation and expansion can show you where ACN has been. But more importantly is where ACN's going. No one can be sure of what the future holds, but our hope is the past serves as mere stepping stones to the future.

 

Of u nu geld wilt verdienen door middel van een parttime baan of een nieuwe carrière wilt starten... uw reis begint hier. Of u nu nieuwe diensten wilt uitproberen of nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken voor de diensten die u al gebruikt... u doet het in één muisklik. Of u de benodigde antwoorden al heeft of nog met vragen rondloopt... dit is uw begin. Het moment is aangebroken!

Laten we beginnen!

Over mij

ACN is een familie, of het nu uw eerste dag is... of uw duizendste. Het is een opportunity die zich blijft ontwikkelen, en haar vertegenwoordigers ontwikkelen zich mee. Ze zijn even uniek als de klanten die ze dienen en bieden een wereldwijde zakelijke mogelijkheid die werkelijk binnen handbereik is.

ACN is zowel afhankelijk als onafhankelijk. Het is een netwerk, een vriend. Het is een kans om iets bijzonders te doen. Het is mijn organisatie. Ik ben de baas. Ik bepaal de uren. Het is tijd - vrijheid zelfs. Ik ben ACN. En u kunt het ook zijn.



ACN-tijdlijn

Door de jaren heen heeft ACN geschiedenis gemaakt en de pers gehaald. Kom meer te weten over ACN's visie, ambitie, mogelijkheden, integriteit en succes.

De internationale conventie van ACN zal in 2015 plaatsvinden in Ahoy in Rotterdam
Van 20 tot en met 22 februari 2015 zal het allemaal draaien om het herdefiniëren van uw “Waarom”, en er is geen betere plek om dit te doen dan in de wereldstad Rotterdam. Deze jonge dynamische stad zal het toneel zijn van de internationale conventie van ACN in 2015.
Netwerkmarketinggoeroe en econoom Paul Zane Pilzer zal naast Peter Lamas en George Zalucki optreden als gastspreker tijdens dit evenement.

Het internationale trainingsevenement van ACN vond in 2014 plaats in de dynamische stad München
In oktober 2014 reisden duizenden Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN naar München om drie speciale gastsprekers te zien en te horen. De eerste gastspreker was Peter Lamas, die sprak over zijn productfilosofie rond de nieuwe persoonlijke verzorgingslijn die ACN in 2015 in Europa zal lanceren - Aluminé. Vice President of Asian Sales, Danny Bae, fascineerde het publiek met zijn fantastische training over Stretching your Vision, en de legendarische George Zalucki gaf een special presentatie over leiderschap.

Introductie van de Chocolate Crunch Bar van Benevita!
In juni 2014 werd de Chocolate Crunch Bar van Benevita geïntroduceerd: een fantastisch nieuw product dat het Benevita-productportfolio verbetert. Deze verleidelijke traktatie van pure chocolade is rijk aan vezels en eiwitten, maar bevat weinig suiker. Het kan worden gebruikt als een gezonde snack in combinatie met het gewichtsverliessysteem Benevita of als oppepper vóór of na uw workout. Het is het perfecte product voor sportliefhebbers en is tevens geschikt voor vegetariërs.

Donald Trump keert terug naar Europa voor het internationale trainingsevenement in Barcelona
In juni 2014 keerde Donald J. Trump terug naar Europa voor het internationale trainingsevenement van ACN in Barcelona. Een uitverkochte zaal werd geïnspireerd door deze multimiljardair en zakenmagnaat. Darren Hardy interviewde Donald J. Trump en stelde vragen, zoals: Waarom heeft u zo'n goede verstandhouding met ACN?
Op de laatste dag van het evenement gaf Darren Hardy, auteur van bestsellers en uitgever van het magazine SUCCESS, een indrukwekkende presentatie over het onderwerp Igniting the Compound Effect.

Rotterdam was het toneel van de internationale conventie van ACN – februari 2014
De internationale conventie van ACN in Rotterdam heeft werkelijk de essentie laten zien van het thema van het evenement - uw Poort naar Opportunity. Duizenden mensen waren aanwezig in de Ahoy-arena gedurende drie dagen vol spannende aankondigingen en trainingen die werden gegeven door enkele van de beste vertegenwoordigers van ACN. Vanwege de grote belangstelling keerde Larry Raskin terug als hoofdgast van het evenement. Vice President of Leadership Development van ACN, Larry Raskin, staat bekend als de mentor van alle mentoren en heeft honderden Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN gedurende dit driedaagse evenement gecoacht, getraind en ontwikkeld.

Introductie van Benevita - september 2013
Een nieuwe categorie werd toegevoegd aan het Europese productportfolio, namelijk het assortiment wellnessproducten van Benevita. Benevita is een nieuwe merkidentiteit voor het wellnessassortiment van ACN. De eerste producten die worden geïntroduceerd onder de paraplu van Benevita, betreffen de producten van het gewichtsverliessysteem Benevita, namelijk:

 • een heerlijke maaltijdvervangende chocoladeshake – Shake-It!
 • een energie gevende capsule om in te nemen tussen de maaltijden – Go!
 • een capsule die kalmerend en ontspannend werkt en helpt wanneer u een hongerig gevoel krijgt; tegelijkertijd wordt de celvernieuwing bevorderd wanneer u ’s nachts slaapt – Recover!

ACN viert haar 20-jarige bestaan!
In februari 2013 vierde ACN haar 20-jarige bestaan tijdens de internationale conventie van ACN in Boedapest. Het feestelijke evenement werd afgetrapt met vuurwerk en een overweldigend applaus door duizenden vertegenwoordigers en hun gasten.

De nieuwe generatie van de ACN telefoonadapter wordt geïntroduceerd
Op 12 februari 2013 kondigde ACN de komst aan van de nieuwste generatie van de ACN telefoonadapter. Met de ACN telefoonadapter is communicatie via het internet nog nooit zo eenvoudig geweest. De nieuwste ACN telefoonadapter biedt grote besparingen op nationale en internationale oproepen, en natuurlijk bellen voor 0 cent per minuut naar andere klanten van digitale telefonie van ACN.

Darren Hardy geeft presentatie tijdens internationale conventie van ACN in Boedapest
In maart 2013 trad Darren Hardy voor de derde keer op als speciale gastspreker tijdens het Europese internationale evenement van ACN. Darren Hardy, een leider in de industrie voor persoonlijke ontwikkeling, heeft twee tv-kanalen geleid: TPN (The People’s Network) en TSTN (The Success Training Network). Als uitgever van het magazine SUCCESS heeft hij de meest succesvolle bekendheden die we vandaag de dag kennen, geïnterviewd en geportretteerd, zoals Richard Branson, Donald J. Trump, generaal Colin Powell, John Wooden, Tony Hawk, George Foreman, Arnold Palmer, Maria Shriver, Dr. Mehmet Oz en vele anderen. Darren heeft deze exclusieve inzichten gebruikt om als mentor te dienen voor tienduizenden andere succesvolle ondernemers en deze te trainen.

ACN kondigt haar nieuwste generatie beeldtelefoons aan: de beeldtelefoon IRIS X
Op 18 juni 2012 kondigde ACN haar nieuwste generatie beeldtelefoons aan, boordevol nieuwe technische hoogstandjes, zoals: aanraakscherm van 17,8 cm (7 inch), hoge geluidskwaliteit, 3-wegsoproep (audioconferentie) en verbeterde beeldkwaliteit.

ACN voor het derde achtereenvolgende jaar erkend door de Direct Selling Association (DSA)
In 2012 werd ACN voor het derde achtereenvolgende jaar erkend door de Direct Selling Association (DSA) voor het creëren van bewustwording van de Gedragscode van de DSA. Deze is bedoeld voor het promoten van ethische bedrijfspraktijken en service voor consumenten. De Gedragscode van de DSA waarborgt dat leden van de Direct Selling Association, zoals ACN, bedrijfspraktijken promoten die duidelijk en niet misleidend zijn voor consumenten en toekomstige Onafhankelijk Vertegenwoordigers.

Direct Selling News rangschikt ACN op nummer 19 in de top 100
In 2012 stond ACN wederom in de wereldwijde top 20 van directe-verkoopbedrijven. “Het is een ongelooflijk voorrecht om bij de 100 grootste directe-verkoopbedrijven in de wereld te horen, en het is zelfs een grotere eer om ieder jaar weer te stijgen in de ranking. De groei van onze organisatie betekent namelijk dat we in staat zijn steeds meer mensen te helpen succes te behalen in de directe-verkoopindustrie.” Greg Provenzano, president en medeoprichter

ACN in de Wall Street Journal
Op 24 juni 2011 kwam ACN aan bod in de Wall Street Journal als onderdeel van een 40 pagina’s tellende special (Direct Selling News) over de kracht, waarde en potentie van de directeverkoopbranche. In de special is ook een advertentie opgenomen van ACN, met betrekking tot haar unieke zakelijke mogelijkheid voor werken vanuit huis.

ACN blijft internationaal uitbreiden
Na het eerste uitstapje van ACN in de Aziatische markt met de introductie van Zuid-Korea eind 2010, heeft ACN haar activiteiten verder uitgebreid in Europa met de landen Tsjechië en Hongarije in de lente van 2011. Dit brengt het totale aantal landen waarin ACN actief is op 18 in Europa en wereldwijd op 23 landen op vier continenten.

Introductie van ACN telefoonadapter
In april 2011 verbeterde ACN haar aanbod voor digitale telefonie met extra opties voor de honderdduizenden klanten die momenteel van de dienst gebruikmaken. Met digitale telefonie van ACN kunnen gebruikers oproepen plaatsen via hun snelle internetverbinding in plaats van hun traditionele vaste telefoon.

Donald J. Trump voor het eerst in Europa!
19 maart 2011 was voor ACN een belangrijke datum. Voor de eerste keer in de geschiedenis van ACN Europe woonde multimiljardair Donald J. Trump de internationale conventie in Barcelona bij om zijn ondernemersinzichten te delen. Donald J. Trump verscheen op het podium tijdens de internationale conventie van ACN om ten overstaande van duizenden Onafhankelijke Vertegenwoordigers van ACN te spreken. Donald J. Trump is al sinds 2006 het gezicht van ACN en heeft diverse keren als gastspreker opgetreden tijdens de internationale evenementen van ACN in Noord-Amerika.

Direct Selling News zet ACN centraal
In de juni-editie van 2010 brengt Direct Selling News ACN onder de aandacht vanwege haar recordgroei ondanks de recessie. Het artikel laat zien waarom ACN succesvol is en beschrijft de visie van de medeoprichters toen ACN werd opgericht. Het legt uit hoe de medeoprichters de Opportunity en activiteiten fris houden door continu in ontwikkeling te zijn, nieuwe producten en diensten toe te voegen, internationaal uit te breiden en voorop te blijven lopen qua technologie.

Introductie van Europese editie van Success from Home-magazine
In 2010 werd de Europese editie van het magazine Success from Home geïntroduceerd. In deze editie wordt 80% van de inhoud besteed aan ACN – inclusief de nieuwste bedrijfs- en productinformatie, talrijke zakelijke succesverhalen van ACN-vertegenwoordigers in Europa, en nog veel meer!

ACN doneert $1,3 miljoen aan Ronald McDonald House Charities
In november 2009 deed ACN een donatie van $ 1,3 miljoen. Hierdoor groeiden de financieringsdoelstellingen van het Ronald McDonaldhuis in Charlotte substantieel en was de liefdadigheidsinstelling in staat haar voornaamste bouwplannen te realiseren.

ACN's wereldwijde liefdadigheidsinstelling – Ronald McDonald House Charities
In 2008 vernoemden de medeoprichters van ACN Ronald McDonald House Charities als haar wereldwijde liefdadigheidsinstelling. De liefdadigheidsinstelling werd geselecteerd omdat het wereldwijd divisies heeft in 51 landen en hulp biedt aan kinderen. Bij ieder internationaal evenement worden aanwezige vertegenwoordigers gevraagd een donatie te doen aan Ronald McDonald House Charities. ACN zal deze donaties vervolgens verdubbelen. De donaties die bij ieder internationaal evenement van ACN rond de wereld worden opgehaald gaan naar de lokale Ronald McDonaldhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opportunity-video’s


ACN Online Shop
Hoge bandbreedte

Producten en diensten van ACN
Hoge bandbreedte

Ervaar de opwinding
Hoge bandbreedte



Bedrijfsvideo's


Rondleiding
Hoge bandbreedte



 

Succesverhalen

ACN Vertegenwoordiger
Nassim Kebbi
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger
Art Napolitano
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger
Myriam de la Sierra
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger
Bash Bokhari
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions van ACN
ACN Vertegenwoordiger
Dominique Cano-Flores
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger ACN Vertegenwoordiger
Levis Marcelino Cassino & Liliana Gomaris
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger
Muddssar Bashir
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger
Salman Sardar
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger
Ahmed Mukhtar
Regional Vice President en lid van de Circle of Champions van ACN
ACN Vertegenwoordiger
Asad Ali
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions
ACN Vertegenwoordiger
Françoise Monfray
Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

Meeting